IMP crpke
IMP crpke
tehnička podrška
 

IZBOR  OPREME

Na osnovu Vaših podataka i potreba, pomažemo Vam odabrati opremu iz našeg programa za novogradnje, te zamijeniti  opremu, koja je već dulje vrijeme u upotrebi, s novom, boljih karakteristika. Za projektante termotehničkih strojarskih instalacija i tehnička lica iz održavanja, nudimo pomoć u projektiranju, odnosno određivanju naše nove opreme.


PRODAJA I ROKOVI ISPORUKE

Najveći dio crpki za grijanje iz asortimana ''IMP PUMPS'' držimo na skladištu u Zagrebu i time omogućavamo promptnu  isporuku. Korištenjem poduzeća koja se bave žurnom dostavom, osiguravamo dostavu u sve krajeve Hrvatske, drugi dan od narudžbe. Na skladištu je također veća količina rezervnih dijelova za sve nove i stare tipove IMP crpki, što omogućuje brzi popravak crpki. Našim serviserima, velikim lagerom rezervnih dijelova, olakšavamo poslovanje, jer ne moraju stvarati svoje velike zalihe, odnosno potrebne dijelove za popravak  mogu dobiti odmah ili slijedeći dan od narudžbe.
Ostale  crpke iz asortimana IMP koje ne držimo na lageru, zbog blizine tvornice
( Ljubljana-IG ), možemo isporučiti u najkraćem roku.


SERVIS I SERVISNA PODRŠKA

Vršimo servis crpki IMP, te crpki ostalih proizvođača. Defektažu crpki obavljamo besplatno u našem servisu, te dostavljamo ponudu za popravak. Ukoliko se zaključi da je popravak neisplativ u odnosu na cijenu nove pumpe, nudimo ,odgovarajuću, zamjensku novu crpku, uz poseban popust.
                                                
Prednost servisiranja IMP pumpi, osigurava  pojedinačna zamjena oštećenog dijela pumpe, a ne kao što je danas uobičajeno, sklopa pumpe ( mokri ili suhi dio), što je sve više  praksa kod proizvođača pumpi ,a time i znatno poskupljuju popravke pumpi.
Posebnu pomoć pružamo službama održavanja u tvornicama, ustanovama te raznim  drugim objektima, pri odabiru rezervnih dijelova  potrebnih za tekuće popravke crpki,  odnosno odabiru rezervnih dijelova koji su im potrebni za redovito održavanje crpki za vrijeme životnog vijeka crpki.

Također se bavimo servisom automatike, klima komora i ventilatora!

Image


UPUŠTANJE CRPKI

Za složenije crpke, hidrostanice i elektronski regulirane crpke, nudimo upuštanje u pogon s osnovnom obukom.


ATESTNA DOKUMENTACIJA

Svi proizvodi posjeduju potrebne ateste, a protupožarne pumpne stanice i posebne protupožarne ateste Republike Hrvatske. Za opremu koju nudimo za rad u zonama, koje podliježu propisima Ex- Agencije Republike Hrvatske ( ''S'' pumpe i ''S'' ventilatori), osiguravamo svu propisanu dokumentaciju Ex-Agencije RH.

JAMSTVENI ROK

Minimalno jamstvo za naše proizvode je 1 godina, a za IMP pumpe s "mokrim" rotorom  2 godine. Za izvršene popravke jamstvo je 6 mjeseci.

 
 
 
IMP crpke